Chez Professional

Kenali Kami

Tentang Chez Professional

PRODUK yang BEBAS dari PARABENS DAN SLES / SLS yang juga diluluskan oleh Kementerian Kesihatan. SUDAH dijual di seluruh Malaysia, kini CHEZ PROFESSIONAL adalah setanding dengan produk di luar negara.

CHEZ PROFESSIONAL adalah PRODUK PREMIUM SALON yang digunakan oleh pengasasnya Chez Hamdan di mana Chez Hamdan adalah pendandan rambut profesional yang terkenal di Malaysia. Semua rangkaian produk CHEZ PROFESSIONAL dinilai dan diuji oleh Chez sendiri ketika dia menghias rambut pelanggannya.

CHEZ PROFESSIONAL memberi tumpuan kepada penjagaan rambut untuk rambut bermasalah seperti bahan kimia yang kerap, rambut tidak bermaya, keguguran rambut (kebotakan), dan masalah kulit kepala kelemumur.

KISAH KAMI

Kami percaya pada kecantikan manusia

Dengan SLOGAN “PRODUK RAMBUT PROFESIONAL DI RUMAH” di mana pelanggan boleh menggunakan produk salun profesional di rumah, hasil dari penggunaan produk CHEZ PROFESSIONAL akan memberikan hasil seperti berada di SALON.

ic_fetures_02-1

Professional Produk

Secara amnya, produk professional lebih pekat, dan menggunakan bahan berkualiti tinggi. Dengan kelebihan tiada PARABEN tiada SLES/SLS adalah satu kelebihan pada produk kami.Tidak ada yang tahu rambut anda lebih baik daripada penata rambut anda, dan produk CHEZ juga mendapat kelulusan dari KKM

Produk Salon Lebih Baik

Hairstylist adalah satu-satunya yang cukup berpengetahuan tentang produk penjagaan dan gaya rambut yang sesuai untuk tekstur rambut, ketumpatan, gaya hidup, dan hasil yang diinginkan. Pernahkah anda bertanya kepada orang di belakang kaunter kedai ubat apa yang harus digunakan pada rambut anda? Bagaimana ia berjaya? Kami tahu jenama kami dan kami menjamin anda akan menyukai produk anda. Sekiranya tidak, bawa kembali dan kami akan mencuba sesuatu yang baru.

Kecantikan Rambut tidak ada batasan!

1000+ Pelanggan Happy

Testimoni

Travel with Comfort, with Chez Go Travel!Get Now
Open chat
1
Hi! How may I help you?
WhatsApp us now to know more.